Office Depot Roemenië

Ana Nistor Office Depot Roemenië

De lessen van DNND waren altijd spannend en ontspannend! Ik heb altijd met interesse naar de ‘volgende’ les uitgekeken, omdat ik nooit wist, wat te verwachten en welk nieuw onderwerpJo Pauli deze keer zal kiezen.

Het was voor mij een echt plezier mijn taalvaardigheid en luistervaardigheid te verbeteren en tegelijkertijd meer over tegenwoordige ontwikkelingen en de Nederlandse cultuur te leren.

Het is hem gelukt om heel interessante onderwerpen met minder geliefde thema’s (zoals grammatica) op zo een manier te combineren, dat uiteindelijk alles aantrekkelijk bleek. De grammatica-oefeningen hebben mij geholpen juister te kunnen schrijven. Ik ben me ook zeker, dat het leerproces niet hier zal stoppen, omdat Jo mij middelen bijgebracht heeft, waardoor ik ook toekomstig kan blijven oefenen en verbeteren.

Ik vond het ook heel belangrijk dat ik altijd mocht zeggen, als ik een bepaald thema passend of niet vond, voor mijn toekomstig werk. Op deze manier, hebben wij samengewerkt en efficiënte Nederlandse lessen gehad.

Jo was voor mij niet alleen ‘een’ leraar Nederlands, maar ook een vertrouwd persoon, met wie ik altijd, over alles kon praten.